Werkwijze

Treehugger probeert altijd dicht bij de klant te staan. We proberen dan ook om veel contact te onderhouden tijdens de uitvoering van de opdracht. Daarnaast staan wij bijna dag en nacht beschikbaar.

Ook zijn we erg flexibel, zodat we ook erg kunnen inspringen op de wensen van de klant. We hebben geen 9-5 mentaliteit, maar juist een 24/7 mentaliteit.

Dit betekent niet dat we geen rust houden, maar vooral dat we erg flexibel zijn in onze werktijden. Treehugger beweegt mee met de klant als bomen in de wind.

Een project gaat meestal als volgt. Van te voren wordt de potentiele klant geïnformeerd over waar we voor staan. We ontvangen informatie van de klant en doen een voorstel. Als de klant daarin meegaat kunnen we een plan brengen en een tijdschema voorstellen. Hierna zullen we de opdracht uitvoeren en tussentijdse pauzes inbouwen om met klant te overleggen, zodat de goede weg bewandeld blijft worden en de klanten eventueel tussentijds nog kan bijsturen.

Zoals we al aangeven zijn we flexibel, dus in de praktijk kan de werkwijze ook niet altijd gaan zoals hierboven staat. Elke klant is uniek, elke opdracht is uniek en ook wij zijn uniek, dus daarom is onze werkwijze ook flexibel en zal dit ook aangepast worden op de klant en opdracht.