Treehugger is een jong en dynamisch bedrijf zoals velen dat zijn, echter wat ons uniek maakt is dat we op en top idealisten zijn. We werken daarom graag en vooral samen met non-profit organisaties en met bedrijven met een idealistisch bedrijf.

Als bedrijf streven we naar winst, maar niet naar de winst in de zin van geld of macht, maar in winst voor een betere wereld. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is wat door onze aderen stroomt.

Ons bedrijfsdoel is primair dan ook gaan voor een betere wereld. Secundair ligt ten doel om geld te verdienen en winst te verkrijgen, zodat wij dit (grotendeels) ook weer kunnen steken in het ontwikkelen van nieuwe diensten voor de non-profitsector en vaker gratis of goedkoper onze diensten kunnen aanbieden. De constructie die wij daarom hanteren is dat de prijs naar draagkracht is. Kleine organisaties betalen minder, grotere iets meer, groene bedrijven ook weer wat meer en grotere (groene) bedrijven betalen een stuk meer. Zodoende kunnen we met de winst uit de klanten uit de hogere kringen de kleinere beter helpen. Dit is volgens ons een extra sociaal aspect aan onze bedrijfsvoering.

Naast deze constructie gaat een deel van onze inkomsten over de webhosting en andere diensten naar diverse goede doelen.

Om extra te laten zien waar wij voor staan en dat wij MVO erg belangrijk vinden draait ons kantoor op 100% zonnestroom en onze server draait op groene stroom (wind,water, zon). Onze facturen gaan digitaal en wij gebruiken eigenlijk nooit de printer. Onze medewerkers werken voornamelijk vanuit huis en als er gereisd wordt gaat dat per Openbaar Vervoer.