Webdesign

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Een website is vaak de eerste ontmoeting tussen klant en bedrijf of tussen lid/donateur en organisatie. Het is dan ook erg belangrijk dat de website er goed uit ziet. Niet alleen visueel moet het aantrekkelijk zijn, maar ook de navigatie en indeling moeten bevorderen dat een bezoeker op de site blijft en/of regelmatig terugkomt.

Een goede website is er niet 1-2-3, maar er moet juist erg goed over nagedacht worden. En net als in de mode heb je binnen de ontwikkeling van websites ook trends waar enigszins rekening mee gehouden moet worden.

Treehugger heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van websites en helpt u graag bij het uitdenken van een nieuwe website. Wij kunnen zorgen voor een ontwerp, maar kunnen ook advies geven over hoe de site het beste ingedeeld kan worden.

Wij ontwikkelen bij voorkeur de websites in combinatie met WordPress als Content Management Systeem(CMS). Echter hebben we ook ervaring met andere systemen.

Maatwerk nodig?
Is er een custom plugin voor WordPress nodig met bepaalde functionaliteit? Of ander PHP maatwerk? Of is er een bug in een bestaand script wat opgelost moet worden? Neem contact op voor de mogelijkheden.[/vc_column_text][vc_single_image image="1729" img_size="large" alignment="center"][/vc_column][/vc_row]